Categorieën
Wijkboerderij

Nieuwe konijnen bij de wijkboerderij

Misschien hebben jullie het al stiekem gezien. Onze konijntjes Shanti en Donald hebben er twee nieuwe vriendjes bij. Een echte Vlaamse reus en een dwergkonijn. Shanti en Donald zijn bijna twee weken uit logeren geweest bij Konijnenopvang de Werf en werden daar aan deze twee nieuwe vriendjes gekoppeld.

Konijnen zijn sociale dieren, dat betekent dat je ze met minimaal twee moet houden, ze zijn graag samen. Maar nu hebben wij zo een fantastische grote konijnenvilla, dat wij ruimte hadden voor vier konijntjes, het is natuurlijk wel belangrijk dat ze voldoende ruimte hebben en ook lekker kunnen graven. Bij ons hebben ze een dubbele villa met een grote zandbak als voortuin. 

Nu hebben wij nog geen namen voor meneer de reus en mevrouw de dwerg. Misschien kunnen jullie ons hierbij helpen. Wij geven ze niet zomaar een naam, maar hadden ze bedacht om ze eerst eens goed te observeren. Kom je ook onze konijnen observeren? Zijn ze echt zo pluizig, dat er eentje Pluis moet gaan heten? Of misschien Pieter, omdat hij graag op avontuur gaat? Of wellicht is het een echte Mini, door haar formaat? Wij weten het niet… 

Je kunt ons helpen, kom eens onze konijnen observeren en bedenk welke naam bij ze zou passen. Je kunt je suggestie voor een naam bij ons achterlaten, dan grabbelen wij later de winnaar eruit! 
Ben je ook geïnteresseerd in het aanschaffen van konijnen? Kijk eens voor de juiste informatie op www.licg.nl, daar staat alles wat je moet weten over de aanschaf van konijnen. Je kunt ook contact opnemen met Konijnenopvang de Werf, 020-6942694. Daar zitten zoveel konijntjes die nog opzoek zijn naar een nieuw huisje.
Kom je gauw kijken naar Shanti, Donald en meneer & mevrouw konijn?