KIEM Lokaal

Het groene en duurzame kindercafé in Bos en Lommer

Welkom bij KIEM Lokaal, het groene en duurzame kindercafé in Bos en Lommer. Geopend elke zondag en woensdag, met op woensdagmiddag om 14.00 uur altijd een gratis kinderworkshop. 

Als ouder kun je hier samen met je kind genieten, van spel en educatie, en van heerlijke biologische hapjes, verse bonenkoffies en diverse kruidenthee. Wij streven hierbij naar een balans tussen circulair, lokaal, biologisch, verpakkingsloos èn betaalbaar. 

In Kiem Lokaal laten we kinderen op een speelse manier kennis maken met gezond en duurzaam, altijd op een speelse manier. Maak bijvoorbeeld je eigen smoothie op de shakefiets, pluk je eigen smaakmakers, of doe mee aan de creatieve workshops op woensdagmiddag. Het is ook mogelijk om een kinderfeestje bij ons te vieren. Stuur een mail naar: kiem@wachterlied.nl

KIEM Lokaal wordt gerund door vrijwilligers en mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. We vragen daarom soms om een beetje geduld van u. Bestellen kan aan de bar en betalen kan uitsluitend met PIN. We werken zonder winstoogmerk. 

Illustraties door: Jolien Wallis de Vries