Categorieën
Uncategorized

Herinrichting parkeerplaats brainstorm 11 september 2021

Ongeveer 2 jaar geleden heeft de gemeente de parkeerplaats aan de Reinaert de Vosstraat afgesloten vanwege overlast in de avond en de nacht. De gemeente wil samen met Thuismakers Collectief, bewoners en ondernemers uit de buurt een plan maken voor de nieuwe inrichting van de parkeerplaats.

We nodigen je uit om op een interactieve manier jouw wensen en ideeën over de parkeerplaats te ontdekken. Samen met het Terugspeeltheater gaan we graag met je in gesprek op zaterdag 11 september van 15.00 -16.00 in het Wachterliedpaviljoen. 

Tijdens de bijeenkomst worden jullie persoonlijke verhalen en ideeën voor de parkeerplaats onderdeel van een kort theaterstuk dat direct na het gesprek door de makers aan jullie wordt getoond. Via deze link lees je meer over hoe Terugspeel Theater werkt: https://wijspelenjouwverha.wixsite.com/welkom

Aanleiding voor de bijeenkomst 
Ongeveer twee jaar geleden werd de parkeerplaats afgesloten nadat lange tijd van overlast. Na de afsluiting keerde de rust terug. De gemeente wil nu graag weten welke ideeën de buurt heeft voor deze plek. Stichting Thuismakers Collectief, die ook sociaal beheerder is van het Wachterliedpaviljoen, voerde hierover de afgelopen twee weken gesprekken met bewoners en ondernemers die dichtbij de parkeerplaats wonen of werken. De voorstelling van het Terugspeeltheater is bedoeld om nog meer ideeën en wensen van betrokken bewoners op te halen. 

Meld je aan
De voorstelling vindt plaats in de grote zaal van het Wachterliedpaviljoen. Door de COVID-19 maatregelen kunnen we maximaal 25 bezoekers ontvangen.

Graag horen we of je erbij kunt zijn, door je aan te melden via deze link: https://forms.gle/ZZp4yARNTQ8NdcUw8. Of neem contact op met Sander via sander@thuismakerscollectief.nl of 06 5468 7445.

Als je 11 september niet kunt komen, maar wel je ideeën wilt delen, dan kan dat via: https://forms.gle/1dEHyfyFhXEHU3rt7