Digitaal buurthuis

Welkom bij ons digitale buurthuis

Bekijk hier wat er allemaal te doen is.

De ONLINE Wachterlied KERSTBINGO,

Volg de voorbereidingen op https://www.facebook.com/events/1031991433935380

Aanmelden?
Als je mee wilt doen stuur dan een mail naar info@wachterliedpaviljoen.nl en vraag je de Zoom-link en Bingokaarten aan. Deze ontvang je een paar dagen voor de KERSTBINGO. Ik stuur iedereen die eerder meedeed van tevoren een mailtje hierover.  Als je de mails niet wilt ontvangen laat het weten.

Circulair kennis en productie centrum!

Bij wijkboerderij Wachterlied worden mooie plannen gesmeed. In het kader van West Begroot willen we een Circulair kennis en productie centrum bij Wijkboerderij Wachterlied
Je kunt via deze link stemmen

wijkboerderij wachterlied

Buitenbios Wachterlied

Filmpje pakken?
Stem op dit plan en bekijk in 2021 gratis de mooiste filmklassiekers in Buitenbios Wachterlied in het Wachterliedplantsoen!
Voor iedereen uit de buurt. Bekijk per keer drie onvergetelijke filmklassiekers over één thema op het scherm van een zonnige Volkswagen T2-Ledschermbus.

1 november 2020 – Happy Halloween ONLINE Wachterlied BINGO!

Op 1 November van 15u tot 16u kun je meedoen aan de Happy Halloween ONLINE WACHTERLIED BINGO. Een gezellige middag en kans op het winnen van een leuke prijs.
Zin in? Meld je aan via: info@wachterliedpaviljoen.nl

Kidslab bolo: vliegende raptors

Het is alweer het laatste filmpje van Kidslab BOLO voor de vakantie. Veel kijkplezier

De magische poffertjes van Juffrouw Jeannette

Lust jij ook bananen poffertjes? Bekijk samen met Juffrouw Jeannette hoe het werkt. Je hoeft er niet voor te kunnen toveren 🙂

Ballet met Jeannet – Les 3

Deze week een uitdraaioefening op de grond, weer de tendu zijwaarts en voorwaarts en een oefening voor de armen (arabesque) veel gebruikt bij dansers.

Kidslab BOLo

Dag iedereen,
Vandaag hebben we weer een vraag beantwoord en dit keer van Idas helemaal uit België.

Ballet met Jeannet – Les 2

Hierbij de tweede online les van Jeannet! Doe voorzichtig met het stretchen!

Meditatie met Mascha

Wie heeft zin om helemaal tot rust te komen met Juf Mascha? Bekijk het filmpje en doe mee met de meditatie.

Mini-docu – Het kindercafe in tijden van Corona

Hoe beleven Howard, Rosa, Dick en Jeannette van het kinder inloopcafe deze tijd waarin ze even gesloten moeten blijven? Buurtbewoner en journalis Shirley Brandeis heeft er een mooie mini-docu over gemaakt.

Kids lab: Aoife’s vraag

Het is weer tijd voor een nieuw filmpje van Kids Lab Bolo.

Ballet met Jeannet

Elke dinsdagavond geeft Jeannet balletles in het Wachterlied Paviljoen. Met hulp van Esther kan ze nu haar lessen tijdelijk online aanbieden. Elke week komt een nieuwe les online en iedere les bestaat uit verschillende oefeningen. Veel ballet plezier!

Filmpjes voor kinderen van Combiwel

Normaal gesproken konden kinderen iedere donderdag meedoen met de spelinloop van Combiwel. Nu we even dicht zijn, hebben de mensen van Combiwel leuke filmpjes gemaakt voor de kleintjes. Een verhaaltje: “Tellen met Muis” en een dansje: “Tsjoe sjoe wa”. Luisteren en dansen jullie mee?

De magische recepten van juffrouw Jeannette

Juffrouw Jeannette wil haar stiefmoeder opfleuren voor moederdag. Mevrouw Howardina zit al 6 weken binnen. Het resultaat is boven alle verwachting …

Earthlab – De filosoferende ezel

Hierbij de tweede aflevering van Earthlab!

De 1,5 meter disco

Meneer Howard, Mevrouw Rosa en Juffrouw Jeannette laten zien hoe het moet! Laat je disco moves zien terwijl je toch voldoende afstand houdt.

online Zumba les

Mark Vicente geeft normaal gesproken Zumba les in het Wachterlied Paviljoen. Nu doet hij dat online, en iedereen mag meedoen!

partneryoga ‘de Slak op de rots’ met Mascha

Mascha is de liefste yoga juf bij het Wachterlied 🙂 Volg haar yoga lessen nu online.

Opa dick leest voor

Opa Dick leest voor over Woezel en Pip. Het verhaal heet: “Een goede dag.”

Earthlab Vioolles bij de wijkboerderij

Elke 2 weken maken Manon en Mirjam van Earthlab een filmpje met een opdracht die je samen met je kind kan doen. In elk filmpje behandelen we een ander thema over de boerderij, de buurt of de moestuinen op het Wachterliedplantsoen.
Bij deze de première van het eerste filmpje “Vioolles”: 

Hoe is het nu met de dieren van de wijkboerderij?

Gelukkig krijgen de dieren bij de wijkboerderij genoeg aandacht. Zo zijn de cavia’s geadopteerd door Mariska. Ze zien er blij uit! Benieuwd hoe het is met de andere dieren? Klik dan hier!