Categorieën
Uncategorized

Speeltuin Wachterliedplantsoen gesloten ivm werkzaamheden van 17 juni tot en met 5 juli 2024Aan de bewoners en ondernemers in de omgeving van de speelplek Wachterliedplantsoen
 

Datum22 mei 2024 

Ons kenmerkV&OR/UIT/2024010678 

OnderwerpVervangen speeltoestellen speelplek Wachterliedplantsoen 

Beste bewoner, ondernemer, 

Van maandag 17 juni tot en met vrijdag 5 juli vervangen we een aantal speeltoestellen op de speelplek Wachterliedplantsoen. Dit doen we omdat deze versleten zijn. De buurt en bezoekers van de speelplek hebben meegedacht over welke speeltoestellen zij graag terugzien. U vindt op amsterdam.nl/speelplekken het definitieve ontwerp.

Wat gaan we doen

  • We vervangen 4 speeltoestellen omdat deze versleten zijn. 
  • We vervangen de autobanden van de schommels door veiligheidsbeugels. De kinderen klimmen dan makkelijker de schommels op en af. 
  • We vervangen de stapstenen op het gras door nieuwe stapstenen. 

De speeltoestellen die nog goed zijn blijven staan. In het definitieve ontwerp ziet u welke nieuwe toestellen we plaatsen. Voor de veiligheid plaatsen we hekken om de speelplek. Zolang de hekken er staan kan er niet gespeeld worden op de speelplek. Na het plaatsen van de nieuwe speeltoestellen controleren we of ze voldoen aan alle veiligheidseisen. Als het veilig is om op de speeltoestellen te spelen, verwijderen we de hekken. U kunt geluidsoverlast ervaren van de werkzaamheden. Wij proberen dit zoveel mogelijk te beperken.

Wanneer

We werken van maandag 17 juni tot en met vrijdag 5 juli tussen 07.00 uur en 16.00 uur. We zijn afhankelijk van goede weersomstandigheden. Bij slecht weer kan de planning afwijken. 

Meer informatie 

Kijk voor meer informatie over het onderhoud en definitieve ontwerp op amsterdam.nl/speelplekken. Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met omgevingsmanager Nandini Nejal, grootonderhoud.spelen@amsterdam.nl.

 Met vriendelijke groet, 

Ester Fabriek

Portefeuillehouder Openbare Ruimte en Groen