Categorieƫn
Uncategorized

Krav Maga in het Wachterliedpaviljoen

Vanaf 14 september kan je Krav Maga lessen volgen bij het Wachterliedpaviljoen. Met Herve Goncalves en zijn docenten.

Op woensdagen om 16:00u voor kinderen en voor volwassenen op woensdagen om 20:00u en zaterdagen om 10:00u.

Voor aanmelden en info mail naar kmur.kravmaga@gmail.com Instagram:

https://www.instagram.com/kravmagamsterdam/

KRAV MAGA DESCRIPTION

De discipline van Krav Maga
Krav Maga betekent “gevecht van dichtbij” of “contact combat”. Het is een methode van ongewapende IsraĆ«lische zelfverdediging met een onconventionele aanpak. Ooit gereserveerd voor defensie- en legerpersoneel, is tegenwoordig een civiele versie voor iedereen beschikbaar.
Krav Maga is een aanvulling op de traditionele krijgskunsten, waarvan het een veelheid van disciplines integreert, met een realistische, moderne en pragmatische benadering van zelfverdediging.
Door zijn specifieke kenmerken is het een ongewapende self-defense techniek die voor iedereen geschikt is, gebaseerd op een onconventionele en evoluerende aanpak om de doeltreffendheid ervan in de loop van de tijd te garanderen, waarbij zowel rekening wordt gehouden met de observatie van de context en de factoren die aan een potentieel conflict voorafgaan, als met een brede waaier van situaties uit de praktijk waarop de ontwapeningstechnieken worden toegepast. Het aanleren van zelfverdedigingstechnieken kan u ook helpen persoonlijke doelen te bereiken, zoals stressbeheersing en het opbouwen van zelfvertrouwen.