Categorieën
Uncategorized

Kinderfeestjes in het Wachterliedplantsoen

Kinderfeestjes kunnen op woensdagen en zondagen bij KIEM Lokaal. Het kost € 12,50 per kind en duurt ongeveer 2 uur.


Alle kinderfeestjes beginnen binnen bij KIEM Lokaal met bio limonade en/of diksap en versierde cupcakes bij aanvang. Later op de dag krijgen de kinderen een pannenkoek. Bekijk hieronder de opties themafeestjes. Feestjes kunnen altijd op maat gemaakt worden, dus neem vooral contact met ons op voor de mogelijkheden. Ouders kunnen los bij bestellen van de reguliere menukaart.

KIEM Lokaal binnenfeestje
Je hebt een eigen hoekje bij KIEM Lokaal voor jezelf. Helemaal versierd met onze herbruikbare slingers. Wij verzorgen een speciale duurzame knutselactiviteit. De kinderen kunnen in de speelhoek spelen en hun eigen smoothie bij elkaar shaken op de shakefiets. Tussendoor kunnen de kinderen in de speeltuin en bij de
wijkboerderij uitrazen.

Off-grid feestje
Een partijtje voor stoere kids. Hoe kan je overleven zonder supermarkt, zonder kraan en zonder stopcontact? Met oa. water filteren, koken op zonne-energie, batterijen opladen met vuur en je eigen smaken oogsten uit de moestuin en uit het plantsoen. Hierbij gebruiken we ook de duurzame (survival) keet.
Durf jij het aan?

Uitvindersfeestje
Als uitvinder doe je onderzoek naar dingen uit de natuur. We kunnen gaan uitzoeken hoe je zonne-energie kunt vangen, een spannend kleurveranderend brouwsel maken of een cool apparaat maken dat nog niet bestaat. Voor onze experimenten gebruiken wij wat we kunnen vinden op de boerderij, van schapenvacht tot oud ijzer. Er valt genoeg te ontdekken!

Groen-speurtocht feestje
We gaan samen op pad in de buurt! Op verkenning ontdekken we wat er allemaal groeit en bloeit en wat we daar mee kunnen. Als het seizoen het toelaat gebruiken we de verwonderbomenkaart. Of we gaan wild-plukken. Voor de avontuurlijke kinderen met groene vingers.

Per kind leggen we 1 euro opzij waarmee we ook kinderfeestjes kunnen organiseren voor kinderen met ouders die het minder breed hebben.

Voor meer informatie of reserveren kunt u mailen naar: kiem@wachterlied.nl – www.kiemlokaal.nl – wachterliedplantsoen 1, Amsterdam