Categorieën
Uncategorized

Even voorstellen: Mink

Even voorstellen: Mink de Back

Mink de Back, onze ‘hoofd conceptuele smaakbeleving’ bij kindergroencafé ‘KIEM Lokaal’, fietst iedere woensdag en zondag met haar bakfiets naar het Wachterliedplantsoen om heerlijke veganistische en vegetarische gerechten klaar te maken voor de mensen in Bolo. Hiermee nodigt Mink ouders en kinderen uit om een bijdrage te leveren aan dierenwelzijn en milieu. Zonder in te boeten aan smaak en beleving.

Mink heeft haar ervaring opgedaan bij haar eigen creatieve cateringsbedrijf ‘KunstSmaak’ (www.kunstsmaak.nl) en heeft daarmee zelfs de sociale helden prijs in West gewonnen in 2016.

KIEM Lokaal biedt sinds kort ook de mogelijkheid om het overgebleven eten / drinken af te halen. Van haverchino’s, thee met kruiden en specerijen o.a. uit het plantsoen zelf, tot huisgemaakte biologische fruit en kruidenlimonades. Ook de biologische volkoren pannenkoeken die uiteraard gebakken worden door buurtbewoonster Jeannette Kiekens, kunnen mee naar huis. We willen zo min mogelijk eten en drinken verspillen. Op is op uiteraard.