Categorieën
Uncategorized

Buitenbios wordt verplaatst naar dinsdag 29 augustus

Nature’s best!

Let op! Helaas is zijn de weersverwachtingen slecht en wordt de filmdag in het Wachterliedplantsoen verplaatst van donderdag 24 augustus naar dinsdag 29 augustus! Ook bij slecht weer gaat het op 29 augustus door, dan draaien we de films op groot scherm en in een zonnige setting in de gymzaal van het Wachterliedpaviljoen. Films en aanvangstijden blijven ongewijzigd. 

We nemen jullie op dinsdag 29 augustus mee naar het woud, de bergen en de zee.  Er is voor iedereen wat wils. De matineevoorstelling Jungle Book, het origineel uit 1961, richt zich op jonge kinderen en vertonen we om 15.00 uur. Deze film is Nederlands gesproken. In de vroege avond (19h) richten we ons op families met de avonturenfilm Belle et Sébastien, die zich in de Alpen afspeelt. Deze film is ondertiteld. De late film (21.15 h) is de veelgeprezen surfklassieker The Endless Summer uit 1966, die nauwelijks nog in het openbaar wordt vertoond.

Per voorstelling zijn er 70 plekken beschikbaar. Je betaalt 3 euro reserveringskosten per kaartje. Tijdens de voorstelling krijg je dit bedrag terug in de vorm van een drankje en een gezonde snack. Stadpashouders en kinderen met een volle zomerklusjeskaart van het Wachterlied kunnen hun plekje reserveren door hun ticket op te halen bij de beheerder van Wijkboerderij Wachterlied. Zij betalen geen reserveringskosten, en zijn zo toch verzekerd van een plekje. De overgebleven plaatsen worden aan de deur toegewezen op volgorde van binnenkomst.

Bekijk het filmprogramma of bestel direct je tickets